Computer en toebehoren

Computer en toebehoren

Met mijn achtergrond als informaticus lag de focus in het begin op computers, laptops en software. Pas toen Wendy zich herschoolde naar grafisch ontwerpster zijn de andere activiteiten erbij gekomen.

We onderscheiden ons van de grote spelers met onze persoonlijke aanpak en heel ruime service na verkoop. Krijgen we het probleem niet opgelost van op afstand komen we ook aan huis.

Laptop / PC

Een laptop of desktop PC koop je niet elke dag, het is dus belangrijk de juiste keuze te maken volgens jouw gebruiksprofiel. Zie je het bos door de bomen niet meer? Wij staan je bij in de zoektocht naar het gepaste toestel voor jouw situatie. Voor laptops kiezen we steevast voor ASUS, een betrouwbaar toestel voor een eerlijke prijs.

Printer en cartridges

Voor grote printopdrachten ben je altijd voordeliger als je ze bij ons in de printshop laat drukken.

Toch graag een printer in huis of op kantoor? Als officiële verdeler van brother kunnen we jou het gepaste model aanbieden volgens jouw behoeftes.

Natuurlijk hebben we naast de inktcartridges en toners van brother ook alle cartridges van HP, epson, canon.

Administratieve software

Met de wings boekhouding software kan je zelf een groot deel van je administratie doen. De factuur van je boekhoudkantoor wordt kleiner en je hebt een veel beter overzicht over je onderneming.

Boek je aankopen, verkopen, financiële dagboeken in op een eenvoudige manier die geen diep doorgedreven boekhoudkundige kennis vereist. Je boekhoudkantoor kan dan verder aanvullen.

Wings kan zowel op je eigen PC als in de cloud.

Als verdeler zorgen wij voor installatie en opleiding.

ShopPlus point-of-sales software

Met ShopPlus haal je een echt kassawonder in huis. Afrekenen, stock bijhouden, barcodes drukken, uitgebreide kortingsmodule, ...

Naast de software voorzien we ook de nodige barcodescanners, ticketprinters, labelprinters, klantendisplays, ...

De verkoopverrichtingen kunnen makkelijk doorgeboekt worden naar oa Wings boekhouding.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo.

© 2024 Belcoprint BV Privacy Statement Sitemap
Webshop door Het-Groene-Huis